Over Dingemans Management

 

Dingemans Management B.V. is actief op verschillende terreinen in de parkeer- en mobiliteitswereld. Met meer dan 20 jaar ervaring in de internationale parkeerbranche geeft Peter Dingemans invulling aan de activiteiten van Dingemans Management. Peter heeft als parkeerprofessional voor gerenommeerde bedrijven in de parkeerindustrie in leidende posities zijn bijdrage geleverd aan het bouwen van organisaties, het introduceren van innovatieve parkeeroplossingen en daarmee diverse toonaangevende internationale referentieprojecten gerealiseerd.

 

Met gedegen kennis en ervaring op een breed gebied van parkeertechnologie variërend van camera-based parkeergeleidings- en parkeerverwijssystemen (PGS/PVS), parkeermanagementsystemen (PMS) voor on- & off-street tot de implementatie van smart parking projecten, digitaliseringsvraagstukken en de integratie en implementatie van mobiele en/ of elektronische betaal- en parkeeroplossingen is Peter graag uw partner bij het adviseren, begeleiden en implementeren van projecten.

Voor Peter staan klantbelang, betrouwbaarheid en het binnen de gestelde kaders realiseren van de best mogelijke resultaten centraal. Met een solide track-record en kennis van zaken op algemeen, technisch, functioneel en implementatiegebied helpt Peter u graag uw parkeerproject succesvol te realiseren en te beheren.

 

Vanuit Dingemans Management biedt Peter diensten aan haar klanten in zowel de publieke als private sector voor het succesvol realiseren van parkeerprojecten. Daarnaast biedt Dingemans Management support bij het implementeren van innovatieve parkeertechnologieën en het opzetten van nieuwe activiteiten en projecten binnen de internationale parkeer- en mobiliteitssector.

 

Peter is actief als bestuurslid en vice-voorzitter van Vexpan, het platform voor parkeren in Nederland en als bestuurslid van de EPA, de European Parking Association. In die laatste hoedanigheid is hij tevens actief als voorzitter van de EPA-werkgroep die bezig is met de revisie van de European Standard Parking Award Off-street (ESPA Off-Street) criteria. 

 

Voor Vexpan is Peter tevens actief als voorzitter voor de werkgroep Convenant Laadinfrastructuur In Parkeergarages (CLIP) waar Vexpan in samenwerking met het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, parkeerexploitanten, betrokken gemeenten en andere stakeholders afstemming plaatsvindt om de parkeerbranche te stimuleren om voldoende EV-laadpunten in (openbare) parkeergarages te realiseren.  

Verder is Peter als projectlid van de Change Advisory Board (CAB) betrokken bij het project Open Parkeerdata, een onderdeel van het Programma Data & Diensten van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

 

Verder heeft Dingemans Management een partnership met Spark Parkeren https://www.spark-parkeren.nl en Monit Data https://monitdata.com 

 

 

 

 

 

 

 'Always a professional and great to deal with' - Chris Iles CCPFM, PCIP - V.P. General Manager at Scheidt & Bachmann Parking Solutions Canada

 

'Heb Peter als een zeer gedreven en professionele vakman leren kennen in het OntmoetNL traject.' - Ronald Biesboer - Ondernemer Zilte Zaken en Vai Forte.

'Peter is a skilled sales and marketing professional that can be counted to find creative solutions to complex problems for the benefit of the customer.

It was an absolute pleasure working with him.' - Robert Bruce - President at TPA North America Inc.